Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenleri, yangın takkadak insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan çıkmasını sağlayarak güç kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni bapsı, binada süregelen yangınlarda insanların hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı kapılardır. Spontane kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonrasında güvenli intikali sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, lazım standartlara mütenasip olarak imal edildiği bugün uzun müddet bakım verebilmektedir. Nasıl bakımlarının rabıtalı mimarilması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Allıkışdoneş merkezi, beyaz perde, ekol, sayrılarevi kabil toplu dirim alanlarında yangın bapsı tasarrufı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel üzere binalarda da evgin çıkış bapları yangın anında kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise yer sarsıntısı üzere durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Etiket yangın kapısı ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın yaraşır standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını yakalamak dâhilin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ilkokuliktaş Belediyesi'nin tadilat yapılan cümbüş merkezinde çıkan yangına ilgili açıklamasında ise "iddia edilen tadilat süreciyle ilgili belediyemize herhangi bir referans kuruluşlmamış, izin kırmızıınmamış, haber verilmemiştir" denildi.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler kaynak önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir acil mevki takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Antrparantez çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine köstek evet.

If you do hamiş want that we track your visist to our site you can disable tracking in your browser here:

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

Kaplamalarda kullanılan düşüt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına sebep olur.

Report this wiki page